• No products in the cart.
View Cart
Subtotal: 0,00 
  • No products in the cart.
View Cart
Subtotal: 0,00 

Mucky Nutz MugGuard lokasuojasetti pitkä

Lokasuojasetti sisältää MuckyNutz MugGuard lyhyen etulokasuojan ja jatkettavan takalokasuojan joka lyhyessä muodossaan toimii huomaamattoman tyylikkäänä linkuston ja taka-iskarin suojana, mutta nopeasti kiinnitettävän jatkopalan avulla se muuttuu todelliseksi kurakelin kesyttäjäksi.

MugGuard Rear -takalokasuoja sopii useimpiin 26”–29” täysjoustopyöriin ja jäykkäperäisiin maastopyöriin. Kevyt ja kestävä lokari on valmistettu Iso-Britanniassa 100% kierrätetystä muovista.

68,90 

SKU: MuckynutzPitkäsetti Tag:

MugGuard takalokasuoja kiinnittyy pyöräsi takahaarukkaan uudelleenkäytettävien VELCRO®-remmien avulla. Kiinnityskohdan kumipehmusteet pitävät lokasuojan varmasti paikallaan, ja ovat hellävaraisia rungon maalille. Lokasuojan kiinnityskulma on myös säädettävissä.

Ilman jatkopalaa MugGuard-takalokasuoja toimii erinomaisesti ympärivuotisena suojana, joka suojaa takaiskariasi ja pohkeitasi takapyörän heittämiltä roiskeilta. Kun sää taas muuttuu ja p*ska lentää, voit napsauttaa jatkokappaleen kiinni ja jatkaa vetämistä.

MugGuard toimitetaan uudelleenkäytettävässä, näppärässä pussissa, joka on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista ja koristeltu brittipubien nimillä. Kippis!

Etulokarin tiedot:

Pituus 600mm
Leveys 85mm
Paino 105g
Sopii 26, 27.5 ja 29 kiekkoihin
Max rengasleveys 3″
Kiinnittyy etuhaarukkaan tukevasti 6 sträpillä tai nippusiteillä
Materiaali kestävä PP polymeeri

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mucky Nutz MugGuard lokasuojasetti pitkä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top