• No products in the cart.
View Cart
Subtotal: 0,00 
  • No products in the cart.
View Cart
Subtotal: 0,00 

Työsuhdepyörä

 

Oletko hankkimassa työsuhdepyörää? Meidän kauttamme se on helppoa, nopeaa ja turvallista!

 

Mitä pyöräetu tarkoittaa?

Työntekijä käyttää yksityisajoihinsa työnantajan omistamaa tai leasingsopimuksella hankkimaa polkupyörää tai sähköpolkupyörää.

Polkupyöräetu on verovapaata tuloa 1200 euroon saakka (100 euroa/kuukausi).

Suuren kertainvestoinnin sijasta sähköavusteisen polkupyörän voi saada käyttöönsä jo noin 50 euron kuukausimaksulla! Työsuhdepyörän hinta tulee edullisemmaksi verotuskäytännön takia kuin suoraan pyörän itse ostamalla.

Kuinka edun raha-arvo lasketaan?

Arvonlisäverollinen hankintahinta, sisältäen lisävarusteet (esim. kypärä, valot, lukitus..) jaetaan käyttövuodella, jolloin saadaan vuotuinen hankintahinta. (Kenkiä ja ajovaatteita ei lueta edun piiriin.)

Polkupyöräedun raha-arvo kuukaudessa saadaan jakamalla vuotuinen hankintahinta ja mahdollinen pääoman vuotuinen korko luvulla 12.

Jos työntekijä maksaa huolto-, korjaus- ja muut käyttökustannukset (esim. huolto, korjaus, vakuutus) lisätään edun arvoon 30 euroa/ kk (sähköpyörä) tai 20 euroa (muut) tai alemmat todelliset kustannukset.

Esim. Yritys ostaa työntekijän käyttöön sähköpyörän lisävarusteineen 5400 eurolla. Polkupyöräedun raha-arvo on vuodessa 5400 euroa /5= 1080 euroa. Tällöin polkupyöräedun raha-arvo on 90 euroa kuukaudessa (1080 euroa/12=90 euroa). Lisäksi työnantajan maksamien huolto ym kustannusten vuoksi edun arvoon lisätään 30 euroa/ kuukausi. Pyöräedun raha-arvo on siis 120 euroa kuukaudessa. Tässä tapauksessa työntekijä saa 100 euroa kuukaudessa etua verovapaasti ja 20 euron osalta etu on veronalaista tuloa työntekijälle.

Jos etu tulee rahapalkan päälle, ei edusta mene palkan sivukuluja. Jos etu tulee rahapalkan sijaan, edusta menee sivukulut.

Nyt on sinun hetkesi toimia!

Älä aikaile, vaan hanki itsellesi haaveilemasi menopeli! Me autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Ota yhteyttä jo tänään ja tee elämäsi fiksuin päätös!

Yhteistyökumppanimme ovat GoByBike, Vapaus, FleetBike, EpassiBIKE, Etufillari ja 3stepIT.

Oulu Bikes Oy

Uutiskirje

Pysyhän kärryillä

Tillaa meiän uutiskirje ja saat ekana tietoja tarjouksista, uutuuksista sekä kaikenlaisista tapahtumista joissa me ollaan osallisia
Sivut tehenyt Asmo
Scroll to top