Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Soita tai lähetä mailia

Ole hyvä ja kerro mahdollisimman paljon ongelmastasi, mukaan lukien pyörämallisi. Mitä enemmän tietoa annat, sitä nopeammin voimme palvella teitä.
Osoite

Viskaalintie 31
90310 OULU

sekä

Jaakolantie 9, halli 24.
90410 OULU

Puhelin

+358 40 576 5555

Sähköposti
Hours
  • Ma-Pe9:00-17:00

  • Lauantai10:00-14:00

  • SunnuntaiSuljettu

Usein Kysytyt Kysymykset

Olemme koostaneet tähän vastauksia useimmiten kysyttyihin kysymyksiin

Verkkokaupasta tehdyille tilauksilla 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. 

Vaihto- ja palautus oikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä, asentamattomia ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuote on palautettava 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

 

Ohjeet palautukseen : Laita palautettavat tuotteet laatikkoon, ja vie lähimpään postiin. Mainitse postissa, että kyseessä Asiakaspalautus sekä tunnus: 608024. Vähennämme palautettavasta summasta 7€, Postin asiakaspalautuksen postituskuluja. Palautus suoritetaan aina samalle maksutavalle millä tilaus on tehty. Liitä palautuksen mukaan lähete, jossa vapaamuotoisesti kirjoitettu että kyseessä on palautus.

Verkkokaupasta ostetun tuotteen voi palauttaa myös suoraan myymälään!

 

Ohjeet tuotteen vaihtoon : Yllä olevan palautusohjeen mukaisesti tuotteet takaisin meille, ja tee uusi tilaus verkkokaupan kautta haluamistasi tuotteista.

 

Voit myös lähettää paketin omakustanteisesti, mutta tässä tapauksessa tulee varmistaa että paketti jaetaan liikkeen ovelle asti.

 

Vähennämme palautettavasta summasta kohtuullisen korvauksen mikäli alkuperäinen pakkaus tai tuotteessa kiinni olevat laput puuttuu / ovat irti.

 

Myymälästä ostetuille tuotteille tarjoamme 14 vuorokauden vaihto-oikeuden. Vaihto-oikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä, asentamattomia ja myyntikelpoisia tuotteita.

Kaikilla Oulu Bikesista ostetuilla tuotteilla on luonnollisesti valmistajan myöntämät takuut. Takuun pituus riippuu valmistajasta. Takuut yleisesti kattaa materiaali- ja valmistusvirheet. Takuu ei kata tuotteen laiminlyönneistä aiheutuneita vaurioita. Hi5Bikes käsittelee takuuasiat, mutta tuotteen valmistaja lopulta vastaa kuuluuko vaurio takuun piiriin. Käsittelemme vain meiltä ostettujen tuotteiden takuuasiat. Asioiden hoitaminen lähtee parhaiten käyntiin lähettämällä sähköpostia meille.

Olemme perustamassa Ouluun uutta kivijalkakauppaa. Siihen asti toimimme netissä.

Huollamme kaikki pyörät merkkiin tai malliin katsomatta!

 

Kassalla voit valita Klarnan osamaksun. Lisäksi meillä on tarjota myös Resurs Bankin nollakorkoinen rahoitusvaihtoehdot 12kk, 24kk, tai 36kk.

Scroll to top