• No products in the cart.
View Cart
Subtotal: 0,00 
  • No products in the cart.
View Cart
Subtotal: 0,00 

Leatt Helmet MTB Enduro 3.0 V23 White

Kolme kypärää yhden hinnalla: Maailman monipuolisin kypärä maastopyöräilyyn on tässä!

Uusi Leatt Enduro 3.0 on täysin modulaarinen full face -kypärä, joka on varustettu irrotettavalla leukasuojalla ja korvasuojuksilla. Valittavissasi on aina kolme eri kokoonpanoa, joiden avulla sama kypärä mukautuu nopeasti tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Ilman lisäosiaan 3.0 Enduro on kuin tavallinen avokypärä, eli sellaisenaan täydellinen siirtymille tai kevyeen maastoon. Korvasuojat kiinnittämällä se muuntautuu kovempaankin trail-tykitykseen sopivaksi, ja leukasuojan avulla käytössäsi on täysverinen full-face.

3.0 Enduro on erinomainen valinta esimerkiksi modernin täysjoustoisen sähköpyörän pariksi. Tehokkailla sähköpyörillä vauhdit nousevat metsälenkeilläkin helposti niin koviksi, että full face -kypärän käyttäminen voi olla perusteltua.

Niskan kiristysräikkä takaa täydellisen istuvuuden, ja leukaremmin magneettinen Fidlock-solki on helppo kiinnittää yhdelläkin kädellä. Ajolasien sangoille muotoillut kiinnikkeet pitävät lasit tukevasti otsalla silloin, kun et tarvitse niitä ajaessa.

Kypärä on varustettu Leattin 360 ̊ Turbine Technology -levyillä, jotka vaimentavat huomattavasti sekä päähän kohdistuvia kiertovoimia että suoria iskuja.

289,00 

Additional information

koko

M, L, S

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Leatt Helmet MTB Enduro 3.0 V23 White”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top