• No products in the cart.
View Cart
Subtotal: 0,00 
  • No products in the cart.
View Cart
Subtotal: 0,00 

Mucky Nutz MugGuard, Rear

Koolla on väliä – etenkin lokasuojissa. Uusi MugGuard Rear on kuin kaksi lokasuojaa yhdessä paketissa. Lyhyessä muodossaan se toimii huomaamattoman tyylikkäänä linkuston ja taka-iskarin suojana, mutta nopeasti kiinnitettävän jatkopalan avulla se muuttuu todelliseksi kurakelin kesyttäjäksi.

MugGuard Rear -takalokasuoja sopii useimpiin 26”–29” täysjoustopyöriin ja jäykkäperäisiin maastopyöriin. Kevyt ja kestävä lokari on valmistettu Iso-Britanniassa 100% kierrätetystä muovista.

44,90 

SKU: 5060325482382

MugGuard kiinnittyy pyöräsi takahaarukkaan uudelleenkäytettävien VELCRO®-remmien avulla. Kiinnityskohdan kumipehmusteet pitävät lokasuojan varmasti paikallaan, ja ovat hellävaraisia rungon maalille. Lokasuojan kiinnityskulma on myös säädettävissä.

Ilman jatkopalaa MugGuard-takalokasuoja toimii erinomaisesti ympärivuotisena suojana, joka suojaa takaiskariasi ja pohkeitasi takapyörän heittämiltä roiskeilta. Kun sää taas muuttuu ja p*ska lentää, voit napsauttaa jatkokappaleen kiinni ja jatkaa vetämistä.

MugGuard toimitetaan uudelleenkäytettävässä, näppärässä pussissa, joka on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista ja koristeltu brittipubien nimillä. Kippis!

Full sus or hardtail, the MugGuard works impeccably on both. And is compatible with 26″ to 29″ wheel diameters and tyres up to 3″ wide… possibly a tad more.

Using its innovative dial feature, tune the guard′s angle to achieve the desired clearance with your rear tyre. Each arm has a rubber base, for maximum grip on your seat stays and to protect your bike′s precious paintwork.

More Eco:
We are always looking for ways to eliminate single-use plastic and waste from our products and packaging. And the MugGuard, Rear is no exception. There isn′t a piece of single-use plastic in sight. The MugGuard arrives in a reusable, snazzy kit bag. Itself, made from recycled plastic bottles and adorned with our favourite, genuine, UK pub names. Cheers!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mucky Nutz MugGuard, Rear”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top