Maxxis Rekon 29×2.40WT EXO+/TR/3CT 120tpi

Rekon on yksi Maxxisin monipuolisimpia, nopeita trail-renkaita. Se sopii yleisrenkaaksi lähes kaikkeen maastopyöräilyyn – kaikkein mutaisimpia olosuhteita lukuunottamatta. Rekonin leveät keskinappulat antavat hyvän jarrutuspidon, mutta rullaavat erittäin kevyesti ramppimaisen muotonsa ansiosta.

77,90 

SKU: 4717784039312 Tags: ,

Agressiiviset sivunappulat antavat luotettavaa pitoa pehmeällä alustalla ja teknisellä polulla. Rekon ei ole Maxxisin trail-renkaista kaikkein pitävin eikä kaikkein nopein, ja juuri siksi se onkin usein niin hyvä.
– XC- ja Trail-käyttöön vaihtelevalla alustalla
– Asenna eturenkaaksi, takarenkaaksi tai kumpaankin päätyyn

Kumiseokset

Single ja Dual-Compound: Maastorenkaissa joissa ei ole 3C -merkintää käytetään Dual Compound seosta ja maantie renkaissa Single Compound seosta. Sekä Single- että Dual-Compound renkaat ovat kestäviä ja luotettavia renkaita monipuoliseen yleiskäyttöön. Ne ovat hinnaltaan hieman edullisempia, ja niiden hieman kovempi kumiseos kestää ongelmitta myös talven pakkaset.

3CS, eli MAXXSPEED: Lähinnä nopeissa xc-kisarenkaissa käytetty kumiseos, joka on suunniteltu mahdollisimman rullaavaksi.

3CT, eli MAXXTERRA: Kovempien keskinappuloidensa ansiosta 3CT-renkaat on voitu pitää myös hyvin rullaavina ja suhteellisen kulutuskestävinä. Siksi ne sopivatkin hyvin monipuoliseen polkuajoon, sekä kuivissa että märissä olosuhteissa.

3CG, eli MAXXGRIP: Maxxisin kolmoisseoksista se kaikkein pitävin ja pehmein. Muihin 3C-renkaisiin verrattuna reilusti paksumpi kerros pehmeän tahmaista kumiseosta nappuloiden ulkokerroksessa. Suunniteltu kisakäyttöön märissä ja liukkaissa olosuhteissa. Kun mikään muu ei pidä, MaxxGrip pitää.

Suojaustaso

Silkworm: Kevyestä ja kestävästä materiaalista valmistettu pistosuojanauha renkaan kulutuspinnan alla.

EXO: Maastorenkaiden kyljissä käytetty perustason viiltosuojaus. Kestävä EXO-suojanauha on integroitu kumiseoksen alle, ja se suojaa renkaan kylkiä hiertymiltä ja kevyiltä kivien osumilta.

EXO+ on astetta jykevämpi suojaustaso, joka yhdistää koko renkaan ympäri ulottuvan Silkshield-pistosuojauksen ja kylkien EXO-suojan. EXO+ soveltuu esimerkiksi agressiiviseen trail-käyttöön sekä kevyempään ajoon sähkömaastopyörillä.

DoubleDown, eli DD: Vaativaan Enduro-, bike park- ja sähköpyöräkäyttöön soveltuva pisto- ja viiltosuojaus. DD-suojaustason renkaiden runko on valmistettu kahdesta päällekkäisestä 120TPI nylon-kankaasta, ja kylkien suojaksi on integroitu kestävät butyyli-insertit.

DH-Casing, eli 60DW: DH-Casingilla varustetut maastopyörän renkaat sopivat kestävyytensä vuoksi hyvin myös pitkäjoustoisiin sähköpyöriin ja bike park-käyttöön.

Kudoksen tiheys

60TPI: Renkaat, joiden rungossa on vähemmän nylon-kuituja, mutta enemmän kumia. Tämä antaa renkaille luontaista suojaa viiltoja ja pistoja vastaan, ja tekee rungosta hieman tukevamman.

120TPI: Renkaat, joiden rungossa on tiheä nylon-neulos. Usein kevyitä ja tunnokkaita renkaita esimerkiksi kisakäyttöön.

TR: Tubeless ready renjas, jonka voi asentaa ongelmitta myös perinteisesti sisäkumin kanssa.

HUOM! 3C-renkaiden pehmeät pintakerrokset kovettuvat kylmällä kelillä. Tämä vaikuttaa negatiivisesti renkaan pitoon ja suorituskykyyn, minkä lisäksi renkaan kuviointiin voi syntyä pinnallisia murtumia. Kylmillä keleillä ja talvella ajoon suosittelemme kovemmasta materiaalista valmistettuja Dual Compound-renkaita.

Mikä rengas omaan pyörään? Katso tästä linkistä maastorenkaan valintaopas: https://www.hi5bikes.fi/2022/01/27/maxxis-maastorenkaat-valintaopas/

Maxxis-renkaiden merkinnät selostettuna selkeällä suomen kielellä: www.hi5bikes.fi/maastopyoran-renkaat-ominaisuudet/_x005F_x000D_

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Maxxis Rekon 29×2.40WT EXO+/TR/3CT 120tpi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top