• No products in the cart.
View Cart
Subtotal: 0,00 
  • No products in the cart.
View Cart
Subtotal: 0,00 
Ale!

TLD Stage Helmet, Valance Red

Ajatus TLD Stage MIPS -kypärän takana on hyvin yksinkertainen: Se on kevyt full face -kypärä, joka tuntuu avokypärältä.

Ja siihen loppuukin Stagen yksinkertaisuus. Kunnianhimoisen tavoitteen saavuttamiseksi sen rakenne on suunniteltu alusta alkaen mahdollisimman kevyeksi – suojaavuudesta tippaakaan tinkimättä. Sunnittelutyön tuloksena syntynyt TLD Stage on parissa vuodessa laittanut täysin uusiksi ne ominaisuudet, joita kevyiltä, endurokäyttöön sopivilta fullareilta odotetaan.

Jos etsit markkinoiden parasta kevyt-fullaria esimerkiksi endurokäyttöön tai sähköpyörän pariksi, se on tässä.

229,00 

Stage on luokkansa kevyin kypärä, joka on kuitenkin varustettu kaikilla raskaammista kypäristä tutuilla suojausominaisuuksilla. Sen kolmesta suojamateriaalista valmistettu runko koostuu hitailta iskuilta suojaavasta EPP-materiaalista, nopeilta iskuilta suojaavasta EPS-materiaalista sekä kiertoiskuja tehokkaasti vaimentavasta MIPS-teknologiasta.

Kuituvahvisteinen Polylite-kuori ja EXOskeleton -rakenteella vahvistettu leukasuoja tekevät Stagen rakenteesta äärimmäisen vahvan ja kevyen. Luokkansa parhaasta ilmankierrosta vastaavat yhteensä 25 ilmakanavaa, jotka on tarkasti muotoiltu sekä päästämään raikas ilma sisään että ohjaamaan kosteutta ja kuumuutta ulos.

Täydellisen istuvuuden ja ajomukavuuden takaavat vaihdettavat ja pestävät poskipalat ja sisävuori, jotka on valmistettu tehokkasti kosteutta siirtävästä X-Static® -materiaalista. TLD:n kypärissä käytetty X-Static tekstiili kuivuu nopeasti ja torjuu epämiellyttävien hajujen syntymistä. Leukaremmin näppärä magneettinen Fidlock-solki on helppokäyttöinen ja varmatoiminen.

Kun Stagen turvallisuusominaisuudet yhdistetään sen mukavuuteen ja Troy Lee Designsin legendaarisen hienoihin grafiikoihin, on lopputulosta vaikea parantaa.

OMINAISUUDET:

– Kevyt ja viileä full face -kypärä maastopyöräilyyn
– Kahdesta eri vahvuuden EPS- ja EPP-materiialeista valmistettu runko
– EPP-materiaalilla pehmustettu leukasuoja
– Paino vain 650g M/L -koossa
– Pehmusteita ja lippoja saatavilla varaosina
– Täyttää sertifikaatit: CPSC 1203, CE EN1078, ASTM F1952, ASTM F2032, and AS/NZS 2063

Additional information

koko

M/L, XS/S

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TLD Stage Helmet, Valance Red”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top