• No products in the cart.
View Cart
Subtotal: 0,00 
  • No products in the cart.
View Cart
Subtotal: 0,00 

TLD A3 Helmet, Uno Light Gray

Troy Lee Designs A3 on legendaarisen valmistajan edistynein avokypärä. Siihen tiivistyy TLD:n vuosien kehitystyö suojavarusteiden parissa, ja se onkin kenties kaikkien aikojen mukavin ja turvallisin maastopyöräilykypärä.

A3-mallin käyttökokemusta kuvailee osuvasti TLD:n oma mainoslause: Se on niin mukava, että et halua enää koskaan riisua sitä päästäsi.

Sivuista ja takaosastaan syvällä istuva A3 on suunniteltu agressiviseen trail-ajoon, mutta sen keveys ja tehokas ilmanvaihto takaavat mukavuuden pitkilläkin lenkeillä.

249,00 

TLD A3 MIPS nostaa maastokypärien laatukriteerit täysin uudelle tasolle. Sen paino ja ilmanvaihto-ominaisuudet ovat kuin maantiepuolen kypäristä varastettuja, mutta suojaavuutensa puolesta A3 on valmis vaativimpiinkin laskuihin.

A3 on myös palkittu korkeimmilla mahdollisilla arvostelu-pisteillä ja täydellä viiden tähden tuloksella Virginia Techin turvallisuuslaboratorion testeissa.

Kaikki A3 MIPS -kypärät on luonnollisesti varustettu uusimmalla B-Series MIPS -suojateknologialla. MIPS on käytännössä kelluva kypärän sisäkuori, joka vaimentaa päähän kohdistuvia kierto-iskuja kaaduttaessa.

A3 on kypärä, jossa voit todellakin saada kaikki parhaat ominaisuudet samassa paketissa.

OMINAISUUDET:
-B-Series MIPS Rotational Brain Protection
-Magneettisesti säätyvä Magnajust® -lippa
-Todella tehokkaasti kasvoille valuvaa hikeä estävä TLD Sweat Glide System -otsapanta
-Soljen kiinnitys kätevällä Fidlock® -magneetilla

Additional information

koko

M/L, XL/XXL, XS/S

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TLD A3 Helmet, Uno Light Gray”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top