TLD A1 Mips Youth Helmet, Classic Black

Huipputurvallinen maastopyöräilykypärä, joka on varustettu aivoihin kohdistuvia kiertoiskuja vaimentavalla MIPS-teknologialla.

TLD A1 on legendaarinen malli, joka lunastanut paikkansa lukemattomien maastokuskien luottovarusteena vuodesta ja kaudesta toiseen. Se on kenties tunnetuin maastopyöräilyyn tarkoitettu avokypärä – eikä suotta.

A1 MIPS on tyylikäs ja tehokkaasti suojaava avokypärä kaikkeen maastopyöräilyyn. Se istuu mukavan tukevasti syvällä päässä, tarjoten kattavaa suojausta metsäpoluilta dirtille tai xc-poluille.

109,00 

Maailman edistyneimmistä kypäristään tunnettu Troy Lee Designs julkaisi A1-kypärän vuosien kehitystyön jälkeen vuonna 2013. Vuosien jälkeenkin A1 toimii todisteena siitä, ettei hyväksi todettua reseptiä tarvitse lähtea heti muuttamaan.

A1 MIPS yhdistää mukavuuden, turvallisuuden, tyylin ja TLD:n legendaarisen siistit grafiikat samaan pakettiin. Se on kevyt ja ilmava maastopyöräilykypärä, joka sopii lähes kaikkeen pyöräilyyn.

A1 Mips on palkittu täydellä viiden tähden tuloksella Virginia Techin suorittamissa testeissä iskuja vastaan, ollen samalla turvallisin koskaan testattu maastopyöräilykypärä.

OMINAISUUDET:
-Turvallinen MIPS-pyöräilykypärä maastoon ja yleiskäyttöön
-Varustettu päähän kohdistuvia kiertoiskuja vaimentavalla MIPS Brain Protetion System -sisäkuorella
-Vahvistetulla polykarbonaattikuorella pinnoitettu EPS-kuori laskeutuu syvälle pään sivuilta ja takaa, tarjoten kattavan suojauksen ja kestävyyden
-16 tarjasti sijoitettua ilmanottoaukkoa pitävät huolen tehokkaasta tuuletuksesta alipaineen avulla
-Kolmeen asentoon säädettävän niskapannan avulla saat kustomoitua istuvuuden juuri sopivaksi
-Anti-microbial -materiaalista valmistettu, pehmeä ja nopeasti kuivuva sisävuori siirtää tehokkaasti kosteutta pois iholta
-Irrotettava ja pestävä sisäpehmuste on vaihdettavissa
-Motocross-kypärien inspiroima, säädettävä lippa anodisoiduilla alumiiniruuveilla
-Täyttää U.S. CPSC -standardin turvavaatimukset pyöräilykypärille
-Sertifikaatit: CPSC 1203, CE EN 1079

Additional information

koko

Youth

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TLD A1 Mips Youth Helmet, Classic Black”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top